Covor echipamente fitness NordicTrack Expand

Covor echipamente fitness NordicTrack

Nordic Track Nordic Track

Nou

Covorul dedicat aparatelor fitness. Acesta asigura stabilitatea echipamentului, reduce zgomotul in timpul anternamentelor si previne deteriorarea parchetului.

Mai multe detalii

220,00 Lei

cu TVA

Informatii generale:  

Dimensiuni: 198 x 98 cm
Culoare: negru

Specialist în echipament fitness, NordicTrack comercializează produse excepționale pentru antrenamentele dvs. NordicTrack dispune de echipament fitness de înaltă calitate, care integrează cea mai recentă tehnologie oferind un confort și o performanță optimă. Lider în echipamente fitness, NordicTrack se definește prin gama sa de produse premium, având un design ergonomic unic, robust și punând accent pe o atenție deosebită a detaliilor.
Pe baza nivelurilor de fitness și a obiectivelor, iFit® Coach recomandă antrenamente specifice și rețete delicioase pentru a oferi performanța maximă. Tehnologia noastră iFit® urmărește calorii, activitate și somn. IFit este un întreg program de fitness complet personalizat pentru tine și nevoile tale. Cu IFit prin Google Maps ™ puteti alerga oriunde pe glob, având imagini uimitoare de pe Street View chiar pe consola sau tableta echipamentului dvs. În plus, cu tehnologia de potrivire a terenului, veți simți orice diferență de altitudine.


Accept Site use cookies