NordicTrack T8.9b. INTL28920. Această bandă de alergare compactă și puternică în același timp este o soluție ideală pentru persoanele care doresc un echipament fitness comercial robust și durabil. Explorați lumea fără a părăsi camera când vă sincronizați smartphone-ul sau tableta, deschizând aplicația iFit cu mii de antrenamente fitness interactive, concepute de instructori specializați. Tehnologia iFit va controla înclinarea, declinarea și viteza echipamentului dvs. pentru a se potrivi cu parametrii demografici a locației alese pentru antrenament. Astfel antrenamentele vor fi distractive și eficiente.

Bicicleta eliptica profesionala NordicTrack E8.9b. INEL81920. Alegeți-vă consola: simplu pentru un antrenament intuitiv sau, sincronizați un dispozitiv inteligent pentru a experimenta mii de antrenamente din întreaga lume. Eliptica imită terenul real cu rezistență automată, creând o experiență de antrenament unică.

Când este sincronizată cu aplicația iFit® de pe un dispozitiv inteligent, această bicicletă crește sau scade automat rezistența la potrivirea rutelor reale din întreaga lume.Bicicleta fitness profesională NordicTrack u8.9b reprezintă următorul nivel de plimbare cu tehnologie de potrivire a terenului. Când un membru își sincronizează dispozitivul inteligent, rezistența bicicletei se va ajusta în funcție de tipul de antrenament.