Bicicletele de exerciții au câștigat o mare popularitate în ultimii ani datorită capacității lor eficiente de a arde calorii în timp ce vă tonifică mușchii și vă întăresc plămânii și inima. Oferind o modalitate inovatoare de antrenament puteți obține performanțe ridicate la dvs. acasă, putând accesa oricând antrenamente fitness interactive în cele mai frumoase locații din lume.


În urma unui studiu, NBC News® a desemnat că cea mai bună bicicletă de exerciții din 2020 este NordicTrack S22i Studio Cycle.

„Este un produs de calitate la un preț bun, iar formatorii și antrenorii implicați sunt excelenți.”
Eric Ridings, antrenor personal certificat din Chicago.

Bicicletă fitness NordicTrack S22i Studio Cycle

Eric explică în continuare că cea mai bună bicicletă de exerciții este cea care îți va oferi antrenanomente noi, atrăgătoare, făra ca să te plictisești. Cu ajutorul tehnologiei inovatoare de la iFIT antrenamentele devin distractive, iar alegerea locației pentru antrenament reprezintă o evadare.

Cu iFit® veți putea experimenta o mare varietate de antrenamente, putând alege destinații globale. Vă puteți antrena practic în direct de acasă interacționând cu cei mai buni instructori acreditați din industria fitnessului, beneficiând astfel de antrenamente personalizate.

În spatele tehnologiei iFiT se află o întreagă echipă care dezvoltă și aduce inovații echipamentelor fitness NordicTrack & Proform, eficientizând si ducând astfel către un alt nivel antrenamentele sportive.