Distanțarea socială este practica menținerii unei distanțe fizice mai mari decât de obicei față de alte persoane - nu necesită distanțare emoțională. De fapt, în urma pandemiei coronavirusului * (COVID-19), avem nevoie de sprijinul altora acum mai mult ca niciodată. Această pandemie ne testează răbdarea, capacitatea de a face față și încrederea în sine. Și în aceste momente incerte, cu toții putem beneficia de sprijinul celorlalți într-o mare varietate de moduri.

De fapt, exercițiile fizice obișnuite oferă o gamă largă de beneficii care nu numai că îți îmbunătățesc sănătatea, ci fac și mai ușoară izolarea de sine și distanțarea socială. Distanțarea socială poate îngreuna menținerea unui program de exerciții fizice obișnuite, însă multe persoane își vor pierde probabil motivația de a face exerciții fizice atunci când trebuie să o facă singur acasă.

Comunitatea iFit a conceput un loc sigur unde oamenii se pot sprijini și motiva reciproc prin călătoriile personale. În lumina pandemiei COVID-19, nu ne putem gândi la un moment mai bun pentru a intra în acest grup, beneficiând astfel de antrenamente interactive de tip streaming.

Prin tehnologia iFit te poți antrena împreună cu prietenii tăi în cele mai frumoase locuri din lume. Să trecem la modul în care iFit poate fi sursa dumneavoastră de asistență și motivație pentru sănătatea și divertismentul dvs, evadând astfel într-un moment în care se pare că restul lumii este nemișcat.