Termeni și condiții de utilizare

Datele firmei:

SC B&H Distribution SRL

C.U.I.: RO36037370

Nr.ord.reg.com./an: J23/3162/05.07.2018

Sediu social: Strada Daliei nr. 2 Petresti, Ilfov, Romania

Cont bancar ING BANK: RO02INGB0000999905898378

Tel: 0770-488.949


Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

B&H Distribution SRLisi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate pe site, iar in cazul in care se fac referiri la alte situri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste situri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste situri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Obligatiile clientului
In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Securitatea Datelor Clientului
Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu furnizam aceste date personale.

Recomandari pentru clienti
Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.
Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati care le adauga. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.


Publicitate si linkuri
Sunteti de acord cu urmatoarele : operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre dumneavoastra si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru.
Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

Legea Copyright
Elemente din continutul site-ului - elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date - sunt proprietatea SC B&H Distribution SRL si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei SC B&H Distribution SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Dumneavoastra, ca utilizator sunteti pe deplin de acord cu cele de mai sus.

Produse si promotii
Proprietarii magazinele isi stabilesc singuri preturile produselor si ofertelor speciale pe care le detin. Acestea sunt aduse la cunostinta cumparatorilor prin intermediul site-ului propriu. Nu garantam disponibilitatea pe stoc, valabilitatea, calitatea etc a nici unui produs existent in orice magazin, aceasta responsabilitate revenind detinatorilor de magazine.

Limitare de responsabilitate
Produsele sau serviciile existente in magazinele publicate pot fi marci inregistrate ale unor companii. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata reprezinta responsabilitatea fiecarui detinator de magazin in parte.

Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconform continute de acest site.
De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi.

Dispute si Conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Drepturi de returnare a produselor - POLITICA DE RETUR

Potrivit OUG nr. 34/2014 "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului".

Conform legislatiei din Romania puteti returna produsele cumparate in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor.

* Conform legislatiei in vigoare, dreptul de retragere este aplicabil doar clientilor persoane fizice.

* Dreptul de retragere se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.

* Nu se pot returna produsele comandate prin comenzi speciale, externe pentru care s-a solicitat avans si care au fost aduse la solicitarea clientului.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire, impreuna cu toate documentele care le-au insotit (factura, certificat de garantie, etc.).

In cazul in care o comanda la care s-a oferit un produs cadou este returnata integral, clientul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorata si nedesigilata.

Consumatorul este responsabil pentru diminuarea valorii produsului, conform dispozitiilor din art.14, al.3 din OUG 34/2014

Deteriorarea produselor duce la refuzarea returului.

Costul de transport pentru returnarea produsului este suportat de catre cumparator.

In cazul in care returnarea se face din cauza unor defecte de fabricatie sau deteriorari in timpul transportului va rugam sa ne contactati in maxim 24 de ore de la primirea coletului.

Produsul poate fi returnat prin orice firma de curierat doriti (clientul plateste costul transportului de retur).

Nu se accepta la retur:

- Produsele deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare

- Produsele lipsite de accesoriile si componentele originale

- Produsele care prezinta urme de montaj.

- Coletele care au fost trimise cu plata ramburs la noi, exceptie facand cazul in care firma SCB&H Distribution SRL a acceptat sa suporte costurile de retur.

Nerespectarea conditiilor de retur poate duce la refuzarea coletului si implicit refuzarea returului.

Rambursarea banilor

Dupa ce produsele au fost acceptate la retur, rambursarea contravalorii produsului se va returna in termen de maxim 14 zile calendaristicede la receptionarea produsului in depozitul nostru, prin transfer bancar sau prin alta metoda stabilita de comun acord.

Pentru efectuarea transferului bancar trebuie sa specificati numarul contului IBAN, numele titularului si CNP-ul solicitate in formularul de retur.

ATENTIE - Contul IBAN trebuie sa apartina persoanei pe numele careia s-a eliberat factura!

Pentru orice probleme legate de comanda dumneavoastra va rugam sa ne contactati.

Garantia

Garanţia este oferită în funcţie de situaţie de către producătorul sau importatorul produselor vândute, conform Certificatului de garanţie predat de către vânzătorul SC B&H Distribution SRL  cumpărătorului în momentul livrării produsului.
În situaţia în care garantia se oferă de către SC B&H Distribution SRL., aceasta se realizează prin prin repararea sau inlocuirea produsului defect.   Conditiile de garantie sunt in conformitate Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, formularul de garantii, copiile de pe factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.
Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor, etc. Instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei.  Garantia este solutionata in maxim 30 zile lucratoare de la receptionarea produsului in service.  

Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea clientului.   
Operatiunile de service in perioada de garantie nu includ :
- cheltuielile de expediere de la client la centrul de service si inapoi ;
- cheltuielile de deplasare a echipei de service in cazul in care beneficiarul opteaza pentru service la locul instalatiei; 
                                                     
Newsletter
Abonare si dezabonarea la newsletterul distribuit de site-ul nordictrack.com.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.


Accept

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, iti exprimi acordul asupra folosiri cookie-urilor. Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati politica de cookie si Regulamentul Prelucrarii Datelor cu caracter personal (GDPR)